Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Maxomorra

Over Maxomorra

Maxomorra brengt ieder seizoen een nieuwe wonderschone collectie uit: lente, zomer, herfst en winter. Naast de karakteristieke, kleurrijke en vrolijke prints, biedt Maxomorra ook de basic-plain collectie. O.a. leggings, t-shirts en rompers in de basiskleuren van Maxomorra die bij uitstek goed te combineren zijn met de vrolijke printjes in de seizoenscollecties.

Vanaf de lentecollectie 2017 is ook de basic-print collectie beschikbaar: mooie kleertjes in 1 kleur, met de achtergrondkleur in een lichte tint en het printje zelf in een donkere tint. Ook deze collectie is goed te combineren met de basic-plain collectie.

Maxomorra staat voor kleurrijke vrolijke kleding met een comfortabel fit. Maxomorra draagt het GOTS-certificaat voor eerlijke en duurzame kleding, gemaakt van biologisch katoen.

Maxomorra historie

Maxomorra is een Zweeds kinderkledingmerk en is opgericht in 2008. Johan Ström en zijn vrouw hadden het idee om kleurrijke, vrolijke, duurzame en betaalbare kinderkleding te ontwikkelen. Iets wat ze voor hun eigen kinderen wilden, maar niet konden vinden. Ze wilden uitsluitend gebruik maken van biologisch katoen en een ecologisch en maatschappelijk verantwoorde manier van produceren.

In het begin werd de kleding alleen online verkocht via de webshop van het bedrijf. Twee jaar later steeg de interesse en de vraag naar de Maxomorra kleding enorm en winkels wilden graag Maxomorra kleding gaan verkopen. Daarom heeft Maxomorra in 2010 het business model aangepast en is de verkoop via resellers gaan organiseren.

© 2017 - 2022 hippewolfjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel