Okker-Gokker

Voor het eerst in Nederland verkrijgbaar, bij Hippe Wolfjes: het Deense merk Okker-Gokker! Op één van onze vakanties in Denemarken kocht ik een mooi kledingstuk voor onze zoon. Het werd één van zijn favorieten: deze broek wilde hij steeds weer aan. Daarom voeg ik dit merk graag toe aan de collectie van Hippe Wolfjes.

Okker-Gokker lanceerde zijn eerste collectie in 1997 en is daarmee een van de oudste Deense kinderkledingmerken op de markt. Zij waren de eersten die ecologisch duurzame kleding creëerden - en dat is nog steeds de ziel van Okker-Gokker. Door de jaren heen zijn ze er voortdurend in geslaagd om te innoveren en zich te richten op ecologie en duurzaamheid:
"We willen kleding maken die soepel, zacht en behaaglijk is - en waar we onze kinderen met een gerust hart in kunnen kleden. Daarom geven we de voorkeur aan biologische en GOTS-gecertificeerde kleding, wat onze garantie is dat de kleding onder goede omstandigheden is geproduceerd." aldus Ingeborg Griegel, mede-eigenaar en ontwerper

Het is hun wens en droom om kleding te maken die kinderen graag dragen zich goed in voelen. Okker-Gokker staat garant voor veiligheid en comfort, want de kleding is voorzien van:

1) Geen vervelende neklabels
2) Broek met verstelbare elastische tailleband
3) Kleding met extra zachte binnenvoering
4) Alle veters zijn vastgezet met veiligheidsstiksels

Kortom, Okker-Gokker is duurzame kinderkleding met oog voor comfort en kwaliteit. Het is voor dit merk cruciaal dat ze altijd kleding kunnen aanbieden van biologische, GOTS-gecertificeerde en/of 100% gerecyclede materialen. De kleding is Deens design met een Scandinavische touch - met liefde gemaakt voor kinderen in beweging.

Sorteer op
© 2017 - 2024 hippewolfjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel