Curious Stories

Een uitstapje naar het buurland Duitsland bij Hippe Wolfjes. Het merk Curious Stories is opgericht in 2020 door Kristina Mostovaia. De prachtige sprookjesachtige illustraties op de kleding van Curious Stories is kenmerkend voor dit mooie duurzame merk. Het is aan de kleding af te lezen dat de oprichtster Kristina lange tijd als illustrator van kinderboeken heeft gewerkt. Na de geboorte van haar dochter Olivia was dat het pérfecte moment om het label te starten. Kleding en illustraties combineren!  

Het merk Curious Stories volgt alle regels omtrent de GOTS certificiering zoals biologisch katoen, duurzame productie en vrij van schadelijke stoffen. Het merk "Curious Stories" heeft zelf nog geen GOTS-certificering. Als klein label kunnen zij het zich financieel nog niet permitteren om de certificering uit te voeren. Het streven is om dit in de komende 5 jaar te bewerkstelligen. 

Hippe Wolfjes laat je graag kennis maken met dit geweldige merk met een leuke sales prijs van €44,90 nu voor €35,00! Er zijn 7 hele mooie hoodies in de collectie opgenomen: take a look!

Sorteer op
© 2017 - 2024 hippewolfjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel